In 2016 staken meer dan 100.000 vrijwilligers op zo’n 1.750 locaties in Nederland de handen uit de mouwen tijdens de 14e Landelijke Opschoondag. Zaterdag 25 maart houden Supporters van Schoon opnieuw een buurtschoonmaak. Er zijn alweer honderden opruimacties aangemeld via supportervanschoon.nl door vrijwilligers, scholen, sportclubs, ondernemers en supermarktketens. Het thema voor dit jaar: "Eén buurt, één missie”. Iedereen die graag in een schone omgeving woont, werkt of vrije tijd doorbrengt, is welkom mee te werken aan een zwerfafvalvrije buurt.

Personeel van de Albert Heijn aan de Roze Flamingo in Heerhugowaard zal ook de handen uit de mouwen steken. Zij schonen van 14:00 tot 15:00 de wijk op, inclusief het parkje. Daarbij worden ze geholpen door scholieren van de nabijgeleden basisscholen.

Kindcentrum De Paperclip komt al op woensdag 22 maart in actie. Alle kinderen worden gestimuleerd om die dag tijdens de pauze van 10:00 tot 10:30 uur het Van Eedenplein en omgeving op te ruimen. De leerlingenraad zal de actie actief openen. 

Twee initiatieven, dat is wat magertjes voor heel de gemeente Heerhugowaard, dus bel je vrienden of collega's en meld ook je initiatief aan!

Pin It
Bekeken: 3227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/