Wie zaterdag in parkeergarage P1 bij winkelcentrum Midddenwaard wilde parkeren keek toch even vreemd op, de garage was deze dag niet het domein van de gebruikelijke bonte verzameling (boodschappen)wagens, maar van rondrazende drones.

De wedstrijddrones zorgden voor een waar spektakel en sjeesden met meer dan 120 kilometer per uur door de garage en over een speciaal uitgezet parcours. Dat iets dergelijks niet mee valt bleek wel uit het respectabele aantal crashes.

Maar ook voor beginnende dronepiloot was er wat te doen; in het winkelcentrum zelf kon de beginnende enthousiast terecht voor informatie over wat meer toegankelijkere en betaalbaardere drones. Even proberen kon ook, daarvoor was een speciale kooi geplaatst.

Pin It
Bekeken: 4412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/