Op dinsdag 4 april en donderdag 6 april vindt de tweede reeks bijeenkomsten ‘deskundigheidsbevordering Aangepast Sporten Regio Alkmaar’ plaats. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Uitgeest, Bergen, Heiloo en Langedijk. Naar aanleiding van de vorige reeks in januari zullen specifieke onderwerpen als subsidie en doelgroep advisering aan bod komen.

De bijeenkomst op 4 april is in Sportcafé De Draai te Heerhugowaard en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De tweede vindt plaats op 6 april, van 09.30 tot 11.30 uur, in het gemeentehuis van Uitgeest. Onderwerp is het belang van sport voor mensen met een beperking en de koppeling met het lokale werkveld. Interessante sprekers nemen het woord, zoals Pascale de Hoogh, coördinator aangepast sporten regio Alkmaar. Zij zal interessante informatie verschaffen over aangepast sporten en mogelijkheden voor subsidie.

De doelgroep bestaat uit sociale teams, zorginstellingen, buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en verenigingsondersteuners van sportverenigingen (met of zonder aanbod voor mensen met een beperking), ambtenaren Sport en WMO consulenten. Voor verenigingen / sportaanbieders worden in juni aparte bijeenkomsten gehouden.

Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Aanmelden en meer informatie via Pascale de (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Vermeld in de email voor welke bijeenkomst de aanmelding geldt.

Pin It
Bekeken: 3192x
https://ee.itk.ac.id/data/