Van 5 april tot en met 31 mei wordt in Wijkcentrum De Horst te Heerhugowaard een achtdelige training 'Aandacht voor hoofdzaken' gegeven. Joyce de Wit van In Balans helpt je om jezelf beter te leren kennen en op goede wijze rust in je leven te creëren. Ook goed voor je gezondheid: rust zorgt voor een lagere bloeddruk, een beter immuunsysteem en herstellend vermogen, en een betere hersenfunctie.

Joyce de Wit licht toe: "We leven in een gehaast klimaat en hoe is dat als je ouder wordt? Er zijn voordelen bij ouder worden, maar de samenleving schijnt hier een ander licht op. Wil jij ook meer rust in jouw leven en volop genieten van kostbare momenten en het ouder worden? Of wat als je iets onder de leden hebt? Hoe beinvloedt dat jouw leven? Vind je het fijn om te leren hoe je ook hiermee om kunt gaan?" Aan bod komen thema's als energie, rust, schuld en acceptatie.

De lessen zijn op woensdag en duren van 13:30 tot 15:00 uur. Leeftijd is minimaal 18 jaar. De training kost bij elkaar € 99. Meer info op mfadehorst.nl.

Pin It
Bekeken: 3627x
https://ee.itk.ac.id/data/