Donderdagochtend heeft wethouder Leo Dickhoff de eerste van een serie 'verduidelijkingstegels' langs de blindengeleidestrook aan het Stationsplein in Heerhugowaard gelegd. Deze tegels zijn juist niet bedoeld voor blinden, maar voor wie onachtzaam zijn of haar brommer of fiets op de geleidestrook parkeert.

Dit komt nu nog te vaak voor, ook omdat de strook vlak langs de fietsenrekken loopt. Het gevolg is dat blinden en slechtzienden daardoor de strook moeten verlaten en daarmee de weg kunnen kwijtraken. De nieuwe tegels moeten bezoekers van het station extra attenderen op aanwezigheid van de blindengeleidestrook.

De gemeente vindt het belangrijk dat het station van Heerhugowaard goede voorzieningen heeft voor blinden en slechtzienden, temeer omdat naast het station Visio is gevestigd; een revalidatie- en adviescentrum voor deze groep.

Pin It
Bekeken: 4092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/