Kirsten van Teijn, geboren in Heiloo, begon haar carrière al op 12-jarige leeftijd bij het Jeugdtheater Heiloo. In 2013 sleepte ze de jury- en publieksprijs in de wacht op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarna zette ze door met 'Heilloos' en oogstte wederom veel lof. “Kirsten van Teijn heeft het lef en het ongegeneerde van Adèle Bloemendaal, gecombineerd met de chaos en het onweerstaanbare komische talent van Brigitte Kaandorp en gooit daar nog eens een lekker onvoorspelbaar sausje van zichzelf overheen”, schreef Trouw in een 4-sterren recensie.

In haar tweede muzikale cabaretvoorstelling brengt ze jeuk naar het theater.... maar gelukkig neemt ze ook zalf mee. Want als Kirsten gaat krabben, krabt ze ook u. Met liefde.

Op vrijdag 14 april is Kirsten in Cool te Heerhugowaard. De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaarten à € 22,00 of € 17,50 zijn te bestellen via coolheerhugowaard.nl.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl