00:00
55
00:00

In april 1981 gingen de deuren van Alkmaars gloednieuwe zwembad open; De Hoornse Vaart. Een hypermodern complex met een binnenbad en destijds twee buitenbaden. In de loop der jaren veranderde het zwembad beetje bij beetje, maar op een spiksplinternieuw overdekt 50 meter bad na veranderde er in de basis weinig.

Maar uiteindelijk werd het toch tijd om er voor te zorgen dat het zwembad op meerdere vlakken drastisch gemoderniseerd werd. Met gloednieuwe faciliteiten en 'groene' techniek biedt de Hoornse vaart inmiddels op een moderne en verantwoorde wijze sport, ontspanning, plezier en interactie. Grote trekker is de bucketgame waarbij het reactievermogen op de proef wordt gesteld. Er wordt twee tegen twee gestreden door de opgelichte schijven op de muur zo snel mogelijk aan te tikken. Wie niet snel genoeg is krijgt een emmer ijskoud water over zich heen.

Ook de glijbaan is aangepakt, dat is nu een meer interactieve belevenis geworden waarbij een thema met de bijhorende geluiden wordt gekozen. In de glijbaan zijn sensoren aangebracht die aangetik kunnen worden tijdens het glijden, de score wordt vervolgens beneden op een scherm getoond samen met een leuke foto. Die foto kan vervolgens via tablets gedeeld worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl