Heerhugowaard Centraal

Vorig jaar moest The Temple in Heerhugowaard bezoekers teleurstellen met een gesloten restaurant en een terras dat tijdens de mooie nazomer niet langer open bleef. Dit bleek overmacht vanwege nog niet vergaarde vergunningen, maar de stevige kritiek op de Facebookpagina 'Je bent Heerhugowaarder als...' legt nu zaken bloot die weldegelijk verwijtbaar zijn.

De bediening was zondag volgens een groepslid "vooral erg goed in zuchten, puffen en kreunen bij eventuele bestellingen" en gedroeg zich als "kippen zonder kop". Het terras werd pas rond het middaguur opgesteld ondanks dat mooi weer voorspeld was en er waren geen menukaarten, cola light, notitieblokjes, wisselgeld, portemonnees en viltjes. Als klap op de vuurpijl stonden de bestelde drankjes na 40 minuten nog niet op tafel. Voordat het gezelschap verbijsterd en boos maar wegging, hadden het al drie keer mensen van het tafeltje ernaast weg zien gaan.

De criticaster begrijpt niet hoe de organisatie zo'n toplocatie heeft gekocht en vervolgens de plek "om zeep helpt". Ze vraagt zich af of er dan genoeg wordt verdiend aan de clubavonden. Die leveren overigens nu nog wisselende bezoekeraantallen op, zo liet iemand die er regelmatig werkt weten.

Mensen die op Facebook reageren lijken niet veel positiever. Eén van hen stelt dat de bediening vorig jaar ook niet best was en er wordt gediscussieerd over een te eenzijdige programmering. Men is het wel eens de The Temple heel veel potentie heeft.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl