Heerhugowaard Centraal

In hoeverre is Europees landbouwbeleid relevant voor boeren in Noord-Holland? Om op deze vraag een antwoord te krijgen, organiseert de Gewestelijke Europawerkgroep Noord-Holland van de PvdA NH op maandag 8 mei een debat in De Alkenhorst aan de Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar.

Aan het woord zullen komen Nico Verduin (voorzitter van LTO Noord regio West), Aukelien Jellema (PvdA Statenlid in de Commissie Natuur, Landbouw en Milieu) en Frank Rooker (melkveehouder uit Aartswoud).

Vaak leeft het gevoel dat Brussel “achterloopt” op de zaken. Maar als het gaat om onze ambities betreffende rendabel landbouwbeleid en duurzaamheid kan Europa wel eens de redding zijn van de goedwillende Nederlandse boer. Denk hierbij aan zaken als: voedselkwaliteit en voedselzekerheid, rendabele voedselvoorziening en duurzaamheid & milieu. Maar ook in actuele kwesties als ongewenste machtsconcentraties in de zaadveredelingsindustrie kan Europa een corrigerende rol spelen.

De avond duurt van 20:00 tot 23:00 uur. Inloop begint om 19:30 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op europanetwerknoordholland.pvda.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl