Heerhugowaard Centraal

AZ heeft het eigen AFAS Stadion teruggekocht van Stadion Alkmaar BV. De Alkmaarders moesten de voetbaltempel zeven jaar geleden na het faillisement van DSB Bank noodgedwongen van de hand doen. Algemeen directeur Robert Eenhoorn noemt het op de officiële website een historische gebeurtenis.

"Door de inspanningen van Dirk Scheringa is in Alkmaar in 2006 een fantastisch stadion verrezen. Tijdens een moeilijke fase van de club heeft een groep ondernemers met een groot AZ-hart geholpen door het stadion te kopen." De club is blij dat het stadion weer in eigen bezit is. "Nu was het moment daar om het stadion terug te kopen van Stadion Alkmaar Beheer BV. Richting de toekomst kunnen we hierdoor structureel met een betere exploitatie werken. We zijn dan ook zeer verheugd dat de club en stadion weer één zijn."

AZ is nu één van de weinige Nederlandse voetbalclubs die eigenaar is van het eigen stadion, zo meldt nieuwspartner NH. (foto: AFAS sotware)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl