Heerhugowaard Centraal

Half januari kon de sleutel voor het eerst in het slot en kon begonnen worden aan een megaklus; het gereed maken van het oude pand van Vroom & Dreesmann voor een heropening als Topshelf. Oprichtster, eigenaar, directrice en drijvende kracht achter het warenhuis was op slag verliefd op het pand.

De prachtige historische accenten zoals de glas in lood ramen en de marmeren trap in de klassiek ingerichte tearoom sluiten naadloos aan bij wat Van Kemenade zoekt. Beleving. "Online kun je natuurlijk alles makkelijk bestellen, maar hier zorgen we ervoor dat alles een cadeautje voor jezelf is". Vrijdagochtend was het eindelijk zover en mochten de deuren open.

Het lint werd doorgeknipt door de heer Vroom, die ooit bij Vroom & Dreesmann op Laat begonnen is en het voor wie het ook een bijzondere gebeurtenis was. Bij van Kemenade spatte de opwinding en blijdschap van het gezicht, dit is geen manager op afstand, dit is iemand die met hart en ziel een droom najaagt.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp heeft de opening vastgelegd in een fraaie fotoreportage die op onze facebookpagina te zien is.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl