Heerhugowaard Centraal

Een uur geleden is er op de Facebook pagina van CRAFT festival naar buiten gebracht dat het festival, dat op 6 mei aanstaande, zou plaatsvinden in het Geestmerambacht, niet door gaat. De organisatie schrijft in een emotioneel epistel op hun Facebook pagina over "De klap die ze nooit mee te boven zijn gekomen". Ze doelen hiermee op CRAFT 2015, het festival viel toen letterlijk in het water. Het festival was toen net op gang toen er vanwege het slechte weer ontruimd moest worden.

Ze eindigen het betoog, waarin ze zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de teloorgang van het festival, met de woorden "Deze fatale klap zorgt ervoor dat er simpelweg geen geld is om de tickets terug te betalen". De inmiddels 710 reacties op het Facebook bericht zijn verschillend. Veel mensen leven mee met de organisatie, maar er reageren ook boze mensen die net vorige week een ticket van € 40 kochten. 

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl