Maandagavond is een 26-jarige man uit Heerhugowaard ernstig gewond geraakt na een schietpartij in een woning aan de Schelde, voorafgaand aan de schietpartij heeft waarschijnlijk een conflict plaatsgevonden. Het slachtoffer is in kritieke toestand met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen die maandagavond tussen 22.00 en 23.30 uur mogelijk iets (verdachts) hebben gezien in de omgeving van de Schelde. Ook mensen die meer informatie hebben over wat er heeft plaatsgevonden in de woning kunnen contact opnemen met de politie. Tot slot vraagt de recherche buurtbewoners die over camerabeelden beschikken van de Schelde of in de omgeving daarvan deze te delen met de politie.

Heeft u informatie wat met bovenstaand incident te maken heeft of kan hebben? Bel dan zo snel mogelijk met de recherche via tel.nr.0900-8844.
Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr.0800-7000. Uiteraard kunt u ook anoniem spreken met de politie. Dit kan met het Team Criminele Inlichtingen via 079-3458999.

Pin It
Bekeken: 7888x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/