Wethouder Monique Stam opent op zaterdag 29 april het stadsstrand B.E.A.C.H. in Heerhugowaard. De deuren gaan alvast om 13:00 uur open en om 14:00 uur wordt de officiële opening door de wethouder verricht. Aansluitend zijn er op zaterdag en zondag optredens van diverse singer-songwriters.

Lorena trapt op zaterdag om 14:20 uur af en wordt om 15:45 uur afgelost door Richard Cejer. Joshia Aaron en Lars de Rijck zullen vanaf 19:00 uur optreden. Het schema op zondag is hetzelfde, maar dan met Gisen, John-Lewis Cabot en Rose Marin. Gedurende de dagen kan je ook genieten van een Food Fiësta en Just Truckin' Tasty.

B.E.A.C.H. zal vrijwel het hele jaar open zijn. Van april tot oktober op doordeweekse dagen van 11.00 tot 22.00 uur (maandag gesloten), op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 24.00 uur en op zondag van 11.00 tot 22.00 uur.  Er zullen regelmatig optredens worden verzorgd. In de wintermaanden wordt B.E.A.C.H. omgebouwd tot een winterwonderland-locatie compleet met haardvuren.

Het stadsstrand B.E.A.C.H. is een initiatief van ondernemer Nicole Kunkeler. De gemeente staat open voor vernieuwende initiatieven zoals een stadsstrand, dat duidelijk zal bijdragen aan een levendig Stadshart.

Pin It
Bekeken: 2948x
https://ee.itk.ac.id/data/