Marcel Kiel en Anja Conijn uit Stompetoren willen graag meer dan € 10.000 inzamelen voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). In de voorbereiding op hun loodzware fietstocht door de Italiaanse Dolomieten houden ze op 1 juni, in samenwerking met restaurant Het Genot van Grootschermer een Sponsordiner. Deelnemen is nog mogelijk.

‘Doorzetten Ons Motto’ is de naam van het project waar Marcel en Anja zich al ruim een jaar met hart en ziel voor inzetten: een expeditie die leidt tot een fietstocht van 995 kilometer en 16.000 hoogtemeters; de Giro di KiKa van 25 tot en met 30 juni. Om te mogen deelnemen moesten Marcel en Anja € 5.000 inzamelen. De teller staat al ruim boven de € 6.000, maar ze willen meer.

Donderdag 1 juni is het Het Genot vanaf 18.30 uur helemaal gereserveerd voor maximaal 100 personen. Voor € 60 krijgt men een viergangen verrassingsdiner, inclusief drankjes en koffie of thee met een chocolaatje. De helft van het bedrag gaat naar KiKa.

Chantal en Kees Blokdijk van Het Genot waren met het verzoek meteen enthousiast en benaderden hun relaties Wijnimport Bart, Exclubeef, Mocca d’Or, De Kweker levensmiddelen, Horecagroothandel en Vishandel Tel, Restaurant-Café In de Waag uit Amsterdam en Hanos Amsterdam. Zij gaven ook direct medewerking. Gastkok is Nick Schouten, de chef-kok van In de Waag. Het Genot werkt belangeloos mee.

Tijdens het diner is er een optreden van Lisanne Spaander, bekend van het KiKa Gala. Lisanne kreeg in oktober 2014 zelf te horen dat ze een kwaadaardige tumor had. Niet alleen vertelt ze over haar strijd tegen kanker, maar ook zingt ze een aantal liedjes.

Aanmelden voor het Sponsordiner kan bij Het Genot van Grootschermer (tel. 0299-675513) of bij Marcel Kiel (tel. 06-19562510).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl