Op zondag 14 mei is het Moederdag. Winkelcentrum Middenwaard komt speciaal voor deze bijzondere dag met een unieke actie. Kinderen en partners kunnen hun moeder uit de omgeving Heerhugowaard nomineren voor een compleet verzorgde VIP-dag.

“Om consumenten aan ons te binden is het belangrijk om hen steeds opnieuw te verrassen” aldus een woordvoerder van het winkelcentrum. Vanaf dinsdag 2 mei kunnen kinderen en partners hun moeder via middenwaard.nl nomineren voor een compleet verzorgde, over de top, VIP-dag. De winnende moeder en introducé worden op 5 juli thuis opgehaald met een limousine en naar het winkelcentrum gereden. Samen wordt er genoten van gratis shoptegoed en een overheerlijk diner in Middenwaard. Na het diner stappen de prijswinnaars in de limousine en worden ze naar het Koninklijk Theater Carré gereden voor de première van Cirque Éloize. Na afloop volgt natuurlijk weer een rit per limousine naar huis.

Om kans te maken op deze VIP-dag nomineren kinderen en partners vanaf 2 mei hun moeder via de website van Middenwaard en geven zij online in 14 woorden aan waarom hun moeder deze VIP-dag verdient. Op zondag 14 mei (Moederdag) wordt de winnaar op de Facebookpagina van het winkelcentrum bekend gemaakt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl