Heerhugowaard Centraal

Zondagochtend even na 06.00 uur werd een vechtincident gemeld bij de politie waarbij ook een man met steekwapen betrokken zou zijn. Hij zou twee mensen verwond hebben en daana samen met een andere man zijn gevlucht in een auto. Agenten die ter plaatse kwamen troffen twee lichtgewonde slachtoffers aan die geen van beiden aangifte wilden doen.

De politie is op zoek gegaan naar de auto en die werd op de A7 gesignaleerd en stopgezet. Via een zogenaamde 'uitpraatprocedure' werden de twee mannen uit de auto gehaald en aangehouden. Een van hen, een 21-jarige man uit Leerdam, bleek ernstige verwondingen in zijn gezicht te hebben. Hij werd onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht. De andere verdachte is afkomstig uit Vianen en 22 jaar oud.

Beiden verdachten zijn inmiddels ingesloten voor nader onderzoek en de politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld. Daarvoor is de politie op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de toedracht van het geweldsincident. Wie iets gezien heeft of andere informatie heeft over het geweldsincident dat zich zondagochtend afspeelde bij het Strand van Luna wordt verzocht te bellen met de recherche in Heerhugowaard via tel.nr. 0900-8844. Melding kan ook via Meld Misdaad Anoniem:  0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl