Gemeente Heerhugowaard werkt aan een ruimer bestemmingsplan voor De Draai, die de mogelijkheden van tuincentra zal uitbreiden. Dit meldt het NHD. Het college gaf dit aan na vragen van Burgerbelang met betrekking tot het gebied. B&W erkende tevens dat een aantal bedrijvigheden op De Draai in strijd waren met de bestemming 'detailhandel', zoals een massagesalon. Daarnaast wordt er regelmatig gecontroleerd op vuurwerkopslag en vorig jaar is er nog een hennepkwekerij opgerold.

Er wordt echter niet ingegrepen als er strijdige (niet criminele) bedrijvigheid is, voordat een definitief besluit is over de bestemmingen. Dit omdat uitgezocht wordt of Intratuin en wellicht andere bedrijven kunnen uitbreiden door andere bedrijfjes onderdak te bieden. Het tuincentrum heeft volgens het NHD al een wijziging voor de bestemming 'tuincentrum' aangevraagd ter vestiging van een kringloopwinkel. Wethouder Guido Oude Kotte ziet dit wel zitten; een soort recyclegebied naast de gemeentewerf.

Pin It
Bekeken: 5526x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/