Twee jongens hebben zaterdagavond een 21-jarige Amsterdammer geprobeerd te beroven op de Stationsweg in Heerhugowaard. Dit meldt NH. Hij werd bedreigd met een schroevendraaier, maar wist zich te verdedigen, waarna het tweetal ervandoor ging.

De Amsterdammer liep over de Stationsweg toen een jongen voorbij kwam lopen, die hem vervolgens beetpakte en met een schroevendraaier voor zijn gezicht bedreigde. De andere stond achter hem. Toen het slachtoffer werd geëist geld af te geven, wist hij de schroevendraaier af te pakken en zich te verdedigen. De daders gingen er toen vandoor.

De daders zijn tussen de 16 en 18 jaar oud. Degene met de schroevendraaier is ongeveer 1.80 meter lang, licht getint, heeft een rond gezicht en licht gezet postuur. Hij droeg een zwarte halflange jas, een zwarte joggingbroek en had een capuchon over zijn hoofd. De ander is ongeveer 1.75 meter lang, slank gebouwd en droeg een zwarte jas en een zwarte capuchon.

De politie komt graag in contact met getuigen. Mensen met tips kunnen de politie bellen via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 5905x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/