Dinsdag 18 april werd de nieuwe raadszaal geopend van het gemeentehuis. Vanaf januari was er verbouwd, de indeling is veranderd, de raadsleden hebben geen microfoons meer maar een spreekgestoelte en er zijn interruptiemicrofoons gekomen. Ook werd er een nieuwe geluids- en videoinstallatie geplaatst, en daar wringt de schoen volgens PVDA'er Jaap Koppelaar.

Via de website van de gemeenteraad zijn alle vergaderingen thuis live te volgen. Dit is om de burger meer te betrekken bij de politiek. Koppelaar contoleerde tijdens de commissievergadering of de live uitzending wel werkte. Tot zijn grote schrik zag hij dat er , via de camera achter hem, letterlijk kon worden meegelezen met zijn Ipad. Er kon zelfs nog ingezoomd worden, zo meldt het NHD.

Hij vindt dit een nadelig gevolg voor de privacy van de raadsleden en waarschuwde zijn collega's ervoor, zo is te lezen in de krant.
Pin It
Bekeken: 5593x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/