Vanaf maandag 12 juni t/m vrijdag 16 juni vindt er bij de hoofdvestiging van Stichting Babyspullen in Heerhugowaard een stapelweek plaats. Stichting Babyspullen verzamelt gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten worden via diverse hulpverleningsinstanties gratis verstrekt aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. In 2016 zijn 2.244 pakketten door het hele land verspreid. In 2017 zullen dit naar verwachting 2.500 pakketten zijn. Bij de stichting werken ongeveer 140 vrijwilligers.

Stichting Babyspullen zoekt vrijwilligers tijdens deze week op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 15.00 uur. Op woensdag en vrijdag verwelkomen we hulp graag van 9.00 tot 12.00 uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om met een groepje vrienden, buren of collega’s te komen. Om een dag mee te helpen kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3166x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/