De honk- en softbalvereniging The Herons, gevestigd op Sportpark De Vork in Heerhugowaard, heeft al tijden last van hangjongeren en vandalisme. De club moet zelfs alle sportsubsidie van de gemeente investeren in schadeherstel. Daar komt nu hopelijk een eind aan. De raadcommissie Maatschappelijke Ontwikkeling stond, zo meldt het NHD, donderdag unaniem achter het voorstel om een hek om de accommodatie te plaatsen.

Iedereen kan nu nog bij The Herons komen, dat als laatste nog niet volledig omheind is. Er staan wel hekken om de speelvelden, maar met openingen. Jongeren uit de omgeving maken dankbaar gebruik van de afgelegen dug-outs. Dat is nog niet zo vervelend, maar wel dat ze er rommel achterlaten, waaronder condooms en sporen van drugsgebruik, en ook brandschade.

Het hek gaat  €15.000 kosten. Wanneer het geplaatst wordt is niet bekend.

 
Pin It
Bekeken: 3624x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/