Eens per maand staan bekende en minder bekende stand-up comedians op het podium van Café Cool om te zorgen voor een onvergetelijke avond vol lachsalvo’s. Zaterdag 24 juni vanaf 22:00 uur is het laatste Cool Comedy Café van dit seizoen.

Deze avond staat onder andere Ruud Smulders op het podium. Ruud is vooral bekend geworden als gezicht van het BNN-improvisatieprogramma ALPACAS en als columnist en huiscabaretier bij radio 538. Hij komt gegarandeerd met absurde, al dan niet waargebeurde verhalen en deelt zo nu en dan rake tikken uit met snoeiharde grappen. Ook schitteren aanstormende talenten Davey Turnhout, Dave Felida en Jean van Seventer op het podium. Hassan El Rahaui, snel rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-scené, zal fungeren als MC.

Meer informatie is te vinden op de website van Cool: www.coolkunstencultuur.nl. Tickets kunnen online gereserveerd worden, telefonisch via 072 576 09 55 of bij de servicebalie van Cool.
Pin It
Bekeken: 3440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/