Rectificatie: wij berichtten eerder onjuist dat de Hera-dames zich zondag in Amsterdam zeker hadden gesteld van een plek in de promotie/degradatiefinale, door 10e te worden en ook 10e in het eindklassement. Echter, niet top twaalf van de 3e divisie plaatst zich, maar slechts de top zeven. Het nog steeds gehavende mannenteam eindigde in de middenmoot, onder andere omdat de 110m horden onbezet was. 

Er is evengoed reden voor optimisme. De talentontwikkeling begint nu versterking te bieden voor de mannen en vrouwen, waarvan een aardig deel 35-plusser is. Ook trok Hera een aantal goede atleten van buitenaf aan, zoals (onder voorbehoud) de kersverse Nederlands recordhouder speerwerpen Thomas van Ophem, die overigens zaterdag met 74,79m zijn 2e prestatie ooit wierp en 3e werd, tijdens de semi-internationale Gouden Spike meeting in Leiden.

Jessica Schilder is ook sinds dit jaar in het oranje-zwart. Met een kogelstoot van 15,08m was ze weer goed voor winst en veel punten. Cindy Kiekens deed datzelfde bij het kogelslingeren met een worp van 44,32m, ondanks kwaaltjes. Hanne Hofmans finishte als 2e op de 1.500m in persoonlijk beste tijd van 5:09,26, ondanks de hitte. Een andere puntenpakker, Sandy Lundgren, wilde zó graag bijdragen dat ze haar zware hoofdpijn stil hield. Na een voor haar matige 13,14s op de 100m, toch nog goed voor een 4e plek, was de 200m echter zeker geen optie.

Bij de mannen was Eddy Cardol weer goed voor veel punten. Hij werd 1e bij het kogelstoten met een nette 14,70m en 2e bij het kogelslingeren met 40,11m. Ook Pip Tesselaar won. Op de 5km kwam hij onder loodzware omstandigheden tot een uitstekende 16:03,27.
Pin It
Bekeken: 2962x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/