Vanaf zaterdag 8 juli a.s. organiseert Middenwaard in Heerhugowaard de Lucky Summer Weken. Tot en met 30 juli maken klanten bij besteding in een van de winkels in het centrum kans op vele zomerse prijzen.

Klanten die een aankoop doen van tenminste 10 euro tijdens deze ‘Lucky Summer Weken’, krijgen daarbij een flyer met een unieke code. Bij het online checken van deze code zien zij direct of zij gewonnen hebben, wat zij gewonnen hebben en bij welke winkel in het centrum de prijs kan worden afgehaald. Het gaat om honderden verschillende prijzen. De prijzen variëren van kleine prijzen zoals zonnebrillen, teenslippers en badhanddoeken tot aan complete cadeaupakketten.

De actie start vanaf zaterdag 8 juli en loopt tot en met 30 juli a.s. De winnende flyers kunnen tot enkele dagen na de actie nog worden ingeleverd bij de lokale winkeliers.
Pin It
Bekeken: 3722x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/