Er is groot verzet tegen de geplande bouw van een flat aan de Van Duivenvoordestraat in Heerhugowaard, waarvan het hoogste deel zeven woonlagen hoog moet worden. Er zijn in de omgeving 600 handtekeningen verzameld van ontevreden mensen, meldt het NHD. De petitie is maandag op het gemeentehuis afgeleverd.

Maar die petitie bleek toen nauwelijks waarde te hebben, omdat er geen zienswijze in staat. Iedereen wordt door de initiatiefnemers dan ook opgeroepen om een nieuwe petitie te ondertekenen die wél gewicht in de schaal legt. Dit kan tot 12 juli op de adressen Van Duivenvoordestraat 21 en 102.

Naast dat het ontworpen gebouw 'massaal' is, vrezen omwonenden parkeerdrukte en geluidsoverlast van verkeer.  Wat ook steekt is dat de gemeente had toegezegd een complex met hooguit drie woonlagen neer te zetten.

Wie nog niet (genoeg) weet over de bouwplannen, kan deze inzien op het gemeentehuis. In het kort gaat het om een appartementencomplex en 18 units voor cliënten van Esgédé-Reigersdaal, dat afloopt van zeven naar vijf woonlagen. (foto: screenshot Google Maps)
Pin It
Bekeken: 6013x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/