Door de grote namen die theater Cool presenteert, zoals bijvoorbeeld Youp van 't Hek, O3GENE en Bert Visscher die zorgen voor volle zalen is de kaartverkooop voor het nieuwe seizoen met 41 procent gestegen.

Eefje de Groot (Marketing & Publiciteit): “De grootste groep gasten van Cool komt nog altijd uit Heerhugowaard, dat percentage is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar. Wél laten de cijfers zien dat er voor komend seizoen veel nieuwe gasten worden verwelkomd. Totaal is 27% van de kaartkopers nieuw. Dat doet vermoeden dat ook de publiciteit doeltreffend is geweest en de mond-tot-mond reclame zijn werk doet.”

Wat ook meespeelt is de groei van het aantal restaurants in de omgeving rond Cool. Het wordt steeds meer een uitgaansgebied. De aantrekkende economie speelt ook een rol. Het nieuwe seizoen start tijdens het Coolpleinfestival op 23 en 24 september. (foto: Frits de Beer)
Pin It
Bekeken: 3192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/