Tony van Diepen nam afgelopen lange weekend deel aan het EK Atletiek voor atleten onder 23 jaar in de Poolse stad Bydgoszcz. Helaas moest hij genoegen nemen met een vierde plaats in de series van de 800m.

Tony liep in de derde serie en nam na de eerste 100 meter de kop om uit het gedrang te blijven en het tempo te kunnen dicteren. Wat daarbij het grote risico is, geschiedde uiteindelijk. Zijn tegenstanders lieten hem voorop lopen en met nog zo'n 60 meter te gaan werd Tony voorbij gelopen door drie tegenstanders.

Met drie series waren alleen de eerste en tweede plaatsen goed voor directe kwalificatie. De finale werd gecompleteerd met de twee lopers die verder het snelst waren. De Heerhugowaarder, vooral wonende op Nationaal Topsportcentrum Papendal in Arnhem, wist al meteen dat zijn tijd van 1:50,38 lang niet voldoende was. In serie twee had de nummer vier 1:47,16 gelopen. (foto: YouTube Sports Store screenshot)
Pin It
Bekeken: 3315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/