Op vrijdag 28 juli vervolgt Cool in Heerhugowaard haar Route 65 editie Griekenland met de workshop schilderen 'Het Griekse wit en blauw'.

Blauwe zee, rode rozen tegen witte huisjes… Een herkenbaar beeld van Griekenland. In deze workshop maak je onder leiding van Rem de Boer een schilderij met de typische Griekse wit en blauw, de kleuren die ook in de vlag terug te vinden zijn.

Deze activiteit is onderdeel van Route 65 – Griekenland, bedoeld voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omgeving. Route 65 brengt u met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten langs verschillende landen.

De workshop duurt van 14:00 tot 16:30 uur, inclusief korte pauze. Kaartjes kosten 8 euro en zijn te bestellen via coolheerhugowaard.nl en via de balie.
Pin It
Bekeken: 4008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/