Een agressieve cliënt van Reigersdaal heeft een schadeclaim aan zijn broek hangen. De schermutseling tussen de cliënt, die verstandelijk beperkt, schizofreen en autistisch is, en twee medewerkers resulteerde in smijtwerk met servies. Één van de medewerkers moest geopereerd worden aan een neusbotbeschadiging door een koffiekopje die tegen zijn neus kwam, zo meldt het NHD.

Voor de medewerkers was het een traumatsiche ervaring. De geopereerde medewerker eist 2.570 euro en de andere medewerker, die er beter vanaf kwam, eist 910 euro, zo is te lezen in de krant. Zij probeerden de cliënt naar de separeerkamer te krijgen. Een reconstructie van de situatie was niet mogelijk omdat de medewerkers niet op de zitting waren.

De advocaat van de cliënt uitte kritiek op het regime. Zijn cliënt werd in de isoleercel gezet door drie man sterk omdat hij heel hard moest lachen op de gang. Ook moeten cliënten daar de hele dag blijven, dat schijnt gewoonte te zijn. De cliënt was ook niet aanwezig op de zitting. Inmiddels is hij overgeplaatst naar Noorderhaven in Julianadorp. Daar gaat het goed.
Pin It
Bekeken: 6274x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/