Baby Talk moet weg uit Middenwaard zodra het huurcontract afloopt. Verder is er een schikking gekomen tussen verhuurder Wereldhave en eigenaar Clement Regt, maar hier kan hij niets over kwijt. Dit meldt het NHD. Op 8 januari 2018 zal de winkelier, na liefst 35 jaar, vertrekken. De reden: te goedkope uitstraling.

Middenwaard moet strakker en moderner. Rekken buiten de winkels en aanplakbiljetten moeten dan ook weg. Daarnaast zouden winkels kleiner dan 200 m² moeten verdwijnen. Baby Talk past volgens Wereldhave niet bij de beoogde facelift.

Het was voor de babywinkel jarenlang zeer goed toeven in het Waardse winkelcentrum, maar de laatste jaren liep de omzet gestaag terug. Daarnaast is huur hoog, meent Regt. Hij wilde het zelf nog een huurperiode aankijken, maar dat gaat dus niet door. Blijkbaar is herinrichting geen optie. Vermoedelijk omdat dit, samen met het verdwijnen van verkoopruimte voor de deur, het assortiment teveel verkleint. De Baby Talk baas verwacht nog meer gedwongen vertrekken. Daarnaast is er sprake van interne verschuivingen.

Regt is zwaar teleurgesteld en klaagt tegenover het NHD dat het Wereldhave 'geen moer' interesseert hoe het de winkeliers vergaat. Extra zuur is het dat hij niet eens aanplakbiljetten met 'Opheffingsuitverkoop' mag ophangen.

Baby Talk zit ook nog in Heiloo en aan de Alkmaarse Wendelaarstraat (bij de AH XL). Die laatste winkel wordt nu de hoofdvestiging. Regt gaat nadenken over een nieuwe winkel in Centrumwaard of anders verderop in Heemskerk.
Pin It
Bekeken: 26868x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/