Voor de herinrichting van de Middenweg ter hoogte van Centrumwaard zijn twee ideeën over die de gemeente gaat uitwerken. Beide scenario's worden op 12 september voorgelegd aan de ontwerpgroep. Die bestaat uit inwoners, ondernemers en organisaties, zo meldt het NHD.

Er komt óf een middenberm, óf het wordt eenrichtingsverkeer en voor beide ideeën is iets te zeggen. Bij eenrichtingsverkeer komt er meer parkeerruimte en meer ruimte voor voetgangers en groen. Bij een middenberm is ook ruimte voor veel groen, dit scenario werd al aangemerkt voor meest creatief en speels, zo is te lezen in de krant.

Op 28 september vindt er een inloopbijeenkomst plaats van 17.00 uur tot 19.00 uur in Centrum 31 aan de Bickerstraat. Daar zijn de uitgewerkte scenario's te bekijken.
Pin It
Bekeken: 6009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/