Vanaf 27 augustus kunnen alle Heerhugowaardse jongeren tussen de 14 en 29 jaar hun mening geven over de gemeente via een zelfgemaakte vlog. De vlogs zijn onderdeel van een online wedstrijd genaamd het Vlogfestival

Tot 12 november kunnen de jongeren op hun eigen manier vertellen wat zij belangrijk vinden, waar hun behoefte ligt, welke goede ideeën zij hebben voor hun gemeente of wat ze juist graag anders zouden willen zien in hun buurt.

Op 27 augustus trapt het Vlogfestival feestelijk af op het Mixtream festival in Heerhugowaard. De vlogs kunnen gedeeld worden op  www.vlogfestival.nl. Daarna kan er online gestemd worden op de verschillende vlogs. De finale vindt plaats op 26 november in het jongerencentrum Kompleks in Heerhugowaard.

'We verheugen ons nu al op de inzendingen!’, aldus burgemeester Bert Blase. ‘Tijdens de finale mag ik de winnende vlog bekendmaken en daarmee de jongeren burgemeester van Heerhugowaard benoemen’. Voor de winnende vlog stelt de gemeenteraad een mooi bedrag beschikbaar om het voorstel uit de vlog daadwerkelijk te gaan uitvoeren. (foto; Mixtream festival)
Pin It
Bekeken: 3358x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/