GGZ Noord-Holland-Noord start maandag 11 september de cursus ‘Beter Slapen’ 60+ in Alkmaar en donderdag 28 september begint de cursus in Heerhugowaard. Deze cursus is bedoeld voor ouderen die problemen hebben met slapen en/of slaapmedicatie.

Sommige mensen slapen onrustig en zijn in de ochtend niet goed uitgerust. De ervaring leert dat deze cursus kan helpen beter te slapen en medicatie af te bouwen. De volgende onderwerpen worden behandeld; wat is slapen en waarom is het belangrijk, slaapmedicatie, de invloed van gewoonten en piekeren. Verder worden verschillende vormen van ontspanning geoefend.

De cursus wordt in Alkmaar begeleid door Mieke Posthumus en Manja Minis. In Heerhugowaard zal de cursus begeleid worden door Zehra Gokce. Er zijn zes bijeenkomsten en een terugkomdag. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelding via telefoonnummer 088 656 50 00. Deelname aan de cursus is gratis, de kosten voor het oefenboek zijn €11,00.
Pin It
Bekeken: 3091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/