Heerhugowaard Centraal


De SuperCup van het Nederlandse zaalvoetbal staat dit seizoen in de prijzenkast van 't Knooppunt. Als bekerwinnaar mocht FC Marlène de Amsterdammers uitdagen in de seizoensopening, maar spannend werd het nooit echt. Na veertig minuten stond er een afgetekende 5-0 op de scoreborden.

"Op dit moment zijn zij verder, dat is wel duidelijk. Voor onze spelers zijn deze finales tegen Hasselt en Knooppunt wel een belangrijke ervaring. Dat nemen we mee", aldus coach Anand Jagdewsing. 


Het verschil in ervaring was vooraf een gegeven. FC Marlène bouwt aan een nieuwe ploeg en 't Knooppunt gaat dit seizoen weer vol voor de titel. Daarvoor trok het Adil Zouthane en Mo Attaibi aan, maar de grote man was er eentje uit de eigen gelederen: Ilias Bouzit.

FC Marlène had het vooral in de beginfase erg lastig en liet te weinig de tanden zien. Pas na een 2-0 achterstand werd er meer weerstand geboden. In die fase kreeg de FC ook kansen via Issy Hamdaoui en Youri Akkerman, maar de nul bleef op het bord.

Na de rust probeerde Marlène er een wedstrijd van te maken, maar lukte het niet om de aansluiting te vinden. 't Knooppunt voelde zich sterk en dat uitte zich in twee mooie treffers. Eerst danste Zouthane langs de defensie om Attaibi een assist te geven, daarna was het Bouzit met een omhaal die de 4-0 bepaalde. De 5-0 van Van Maasbommel maakte de score compleet.


SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl