Dat de Hera-meiden geen podiumkansen hadden was duidelijk, maar dat weerhield de atletes er niet van hun uiterste best te doen tijdens het NK A-junioren Teams in Amersfoort. Als 11e geplaatst werden ze uiteindelijk toch 12e en laatste.

Zo vlak na de vakantie bleven de prestaties in het algemeen wat achter. Zo won kogelstootster Jessica Schilder eenvoudig, maar wel met een voor haar matige 14,30m. Er waren ook goede persoonlijke resultaten. Zo liep Noor Kuilboer een verrassende 5:23,75 op haar tweede 1500m ooit, goed voor een 7e plek. Ook Anna Doodeman (100m horden), Amber van der Putten (100m), en Chelsea Pantelic (400m) liepen sneller dan ooit.

De ogen zijn nu gericht op 2018. Een deel van het team was nog niet eens A-junior en het krijgt versterking van een nieuwe generatie jonge B-meiden. Over de komende paar jaar hoopt de Waardse atletiekclub dan ook steeds hoger in het klassement te eindigen.

Foto: 100m met rechts Marijke Langendijk en Amber van Putten
Pin It
Bekeken: 3174x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/