Maandag 18 september start de 3e Fiets Telweek, het grootste nationale fietsonderzoek. Tot en met zondag de 24e brengen fietsers via een app in kaart hoe Nederland fietst, hoe snel, op welke tijden, met hoeveel en waar vertragingen zitten. Doel is een beter fietsnetwerk in en om je eigen gemeente. Deelnemers kunnen prijzen winnen.

Met de vernieuwde Fiets Tel-app krijg je tevens de optie om routes te beoordelen en ervaringen te delen. De data van deze 'actieve modus' geeft een nog completer beeld voor fietsers en overheden. Opdrachtgevers geven bij de Fiets Telweek-organisatie aan welke (knel)punten kunnen worden beoordeeld.

De app begint automatisch met meten als je op de fiets stapt. Wie gebruik maakt van de ‘actieve modus’, krijgt een uitgebreider dashboard, waarop ze ook informatie over hun eigen ritten kunnen inzien.

Hoe meer deelnemers, hoe meer waardevolle informatie. Download de Fiets Tel-app via Google Play of Apple Store en maak kans op één van de 50 Rains-jassen, één van de 5 Garmin-fietscomputers of een Batavus Brite E-go. Kijk voor meer informatie op fietstelweek.nl.
Pin It
Bekeken: 3225x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/