Zaterdag 23 en zondag 24 september is er voor de achtste keer de gezellige boekenmarkt in de kantine van de Heerhugowaardse jeu de boules vereniging Ça Roule.

De jeu de boulers hebben bij zichzelf en bij vrienden en familie de boekenkasten helpen opruimen. Dat resulteerde in een groot aantal dozen met allerlei soorten boeken. Van alles is te koop, zoals kookboeken, strips, romans, oude tijdschriften, pockets en gebonden boeken, alles voor een klein prijsje.

Op vrijdag 22 september van 11:00 tot 15:00 uur kunnen er nog boeken ingeleverd worden bij de kantine. De opbrengst van de markt is bestemd voor nieuwe deuren in de kantine.

De verkoop is zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Ça Roule is te vinden op Sportpark De Vork 6.
Pin It
Bekeken: 3810x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/