José Kruijer werkt al jaren als juf op basisschool De Zonnewijzer in Heerhugowaard. Het succesvol insturen van slagzinnen heeft ertoe geleid dat ze de voor haar zo kenmerkende creativiteit met woorden ook wilde gebruiken voor een volgende stap: het schrijven van boeken.

Vrijdag 22 september wordt haar debuutroman 'Verzwegen' om 19.30 uur feestelijk gelanceerd bij Bruna in winkelcentrum Middenwaard. Iedereen die dat bijzondere moment wil bijwonen is van harte welkom.

De roman gaat over Périne Monté, die aan de vooravond staat van de geboorte van haar eigen glossy. Met haar jarenlange ervaring is Périne gehard en geliefd in haar vak. Alles moet nu wijken voor haar droom: een eigen magazine.

Zelfs haar geliefde zet ze buiten de deur. De glossy wordt genomineerd voor een prestigieuze mediaprijs en Périne zelf voor mediavakvrouw van het jaar. Maar het succes heeft ook gevolgen voor de dierbaren in haar leven...

Vanaf 25 september is het boek ook te koop in alle boekhandels en via de bekende boekensites.
Pin It
Bekeken: 3004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/