De politie heeft de cijfers van reactietijden bij spoedmeldingen in het eerste helft van 2017 bekendgemaakt. Per gemeente wordt inzicht gegeven in het aantal spoedmeldingen en hoe lang het duurde voordat agenten ter plaatse waren.

De politie legt voor zichzelf de lat hoog: het streven is om na 90% van alle spoedmeldingen binnen 15 minuten aanwezig te zijn. In het HAL-gebied wordt dit streven niet gehaald, al komt de eenheid in gemeente Heerhugowaard dicht in de buurt.

Heerhugowaard kende in de eerste helft van dit jaar 529 spoedmeldingen. Na 88,2% van de meldingen waren eenheden binnen 15 minuten aanwezig. Het zwaartepunt lag ongeveer tussen de 3 en 9 minuten.

Vanuit gemeente Alkmaar kwamen bij de politie 1.400 spoedmeldingen binnen. In 85,8% van de gevallen waren agenten binnen 15 minuten aanwezig. Het zwaartepunt lag daarbij zo tussen de 4 en 10 minuten.

In gemeente Langedijk kwam het aantal spoedmeldingen op 203 uit. In 84,7% van de gevallen was de politie binnen 15 minuten aanwezig en het zwaartepunt lag ongeveer tussen de 6 en 10 minuten.

In Noord-Holland wordt de 90%-norm alleen gehaald in Beverwijk, Heemskerk. Heemstede, Purmerend en Uitgeest. Vooral in landelijke gebieden blijft het lastig voor de politie om snel te plaatse te zijn. Zo bleef bij 352 spoedmeldingen in Hollands Kroon het percentage steken op 67,0.
Pin It
Bekeken: 2838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/