Op en rond de Zandhorst in Heerhugowaard vond woensdagmiddag een grote verkeerscontrole plaats. Totaal 23 overtreders werden bekeurd. Ook waren er drie aanhoudingen; een 27-jarige man uit Sint Pancras had pepperspray bij zich en een tweetal uit Spierdijk had 750 hennepstekken aan boord.

Bekeurd werd onder andere voor onverzekerd rijden, geen rijbewijs, gladde banden, geen gebruik van gordel of kinderzitje, niet handsfree bellen, kapotte verlichting en goederenvervoer zonder vergunning. Ook was vier keer onterecht een groen handelaarskenteken gebruikt.

Een bestuurder uit Litouwen bleek nog een boete van 190 euro open te hebben staan. Hij mocht het nog verschuldigde bedrag meteen betalen.

De 27-jarige man uit Sint Pancras met pepperspray kreeg een proces-verbaal voor verboden wapenbezit. Het waren douaniers die de hennepstekken aantroffen in de kofferbak van een man en vrouw uit Spierdijk. De twee werden ingesloten voor verhoor.
Pin It
Bekeken: 3061x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/