Een rokende puinhoop is alles wat dinsdagochtend nog rest van de ooit zo statige villa aan de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard.

Voorbijgangers blijven verbijsterd staan en uiteraard wordt er in groepjes zachtjes over gesproken. Want de explosie en de brand die de villa volledig verwoestten roepen de nodige vragen op.

En dan komt er van alles naar boven. Dat het perceel een aantal jaren geleden ook al eens getroffen is door een allesverwoestende brand, dat er een scheiding speelt natuurlijk de opmerking dat een huis niet zomaar in brand vliegt.

De politie, die vrij prominent aanwezig is, houdt een buurtonderzoek. Ook de recherche is ter plaatse om te zoeken naar mogelijke aanwijzingen die meer duidelijkheid kunnen verschaffen over het hoe en waarom. Daarbij wordt ook een speurhond ingezet. De ook duidelijke aanwezige pers volgt het op de voet en jaagt op mooie quotes.

De politie heeft een getuigenoproep gedaan, iedereen die iets gezien of gehoord heeft wordt opgeroepen zich te melden
Pin It
Bekeken: 12080x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/