Gemeente Heerhugowaard nodigt haar inwoners uit om tijdens een bewonersavond mee te denken over het 'Heerhugowaard van de toekomst'.

Naar aanleiding van de inbreng van de inwoners gaat de gemeente aan de slag met het maken van de Omgevingsvisie. Dit is een nieuwe visie die de basis zal zijn van de nieuw in te voeren Omgevingswet. Deze wet zorgt ervoor dat er van de ruim 4000 regels die nu nog gelden er straks maar 300 overblijven.

De gemeente Heerhugowaard doorloopt dit traject samen met de gemeente Langendijk, maar zij ontwikkelen wel een eigen Omgevingsvisie. Ze delen in het traject kennis en besparen op die manier kosten en kunnen van elkaar leren.

Tijdens de bijeenkomst vraagt de gemeente input over de leefbaarheid in uw omgeving, bestaande uit onderwerpenals samenleven, eenzaamheid, toerisme, sport, veiligheid, duurzaamheid en onderwijs. Er kunnen ook suggesties gegeven worden via de website www.omgevingsvisie.heerhugowaard.nl.

De bijeenkomst voor inwoners is op dinsdagavond 10 oktober in de raadzaal van het gemeentehuis. Belangstellenden kunnen zich voor 6 oktober aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inloop vanaf 19.15 uur.
Pin It
Bekeken: 2804x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/