Op 1 september 2015 startte stichting KANZ met de ontwikkelingsgerichte dagbesteding voor (ernstig meervoudig) beperkte kinderen in een eigen lokaal van de Montessorischool Heerhugowaard. Op 1 oktober volgde volledige integratie en dat is uniek in Nederland.

Door afspraken met Passend Primair Onderwijs Noord-Kennemerland, stichting De Blauwe Loper en de Montessorischool kunnen leerlingen voortaan worden ingeschreven bij de school, en worden zo officieel  erkend binnen het onderwijssysteem.

De zorg- en onderwijsgelden worden samengevoegd om de nieuwe officiële Kanzklas mogelijk te maken. Het betekent dat een onderwijsvernieuwing, die van onderop is gestart, nu voor het eerst écht deel uitmaakt van het Nederlandse onderwijsaanbod. En dát is uniek in Nederland.

De start van de Kanzklas wordt op maandag 16 oktober gevierd. De inloop is om 13.45 uur en kinderen geven dan rondleidingen. Om 14:30 uur trapt Marc Dullaert. Hij is 'aanjager thuiszitterspact' en bestuursvoorzitter KidsRights.
Om 16.00 uur wordt de receptie afgesloten.
Pin It
Bekeken: 3000x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/