Vrijdagochtend rond 07:50 uur is een scooterrijdster gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van het Oostertochtpad met de Haringvliet. De 27-jarige inwoonster is met voetletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrouw reed over het fietspad langs de Oostertocht richting de Stad van de Zon en wilde de Haringvliet oversteken, terwijl er net een taxibusje met schoolkinderen naderde vanaf de Amstel. Ze kreeg geen voorrang en werd hard geschept, getuige de plekken waar zij en haar scooter kwamen te liggen op het asfalt.

Het is nog niet duidelijk waarom de bestuurster van het taxibusje, in 58-jarige vrouw uit Alkmaar. Verkeersongevallen Analyse heeft in ieder geval sporenonderzoek gedaan. De rijstrook was enige tijd afgesloten vanwege de afhandeling van het ongeval.

De kinderen, die met de schrik vrij kwamen, werden verlaat naar school gebracht.
Pin It
Bekeken: 5616x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/