Heerhugowaard is een overeenkomst aangegaan met E-fiber om de hele gemeente te voorzien van supersnel internet. Dit meldt het NHD. In de eerste helft van 2018 moet worden gestart met de aanleg van glasvezel richting totaal 24.000 huishoudens, mits de kosten gedekt worden. Hiervoor moet 35% zich aanmelden.

Wethouder Monique Stam was enthousiast tegenover het dagblad. Ze stelde dat snel en betrouwbaar internet onmisbaar is geworden en ze ziet het als een belangrijke, onderscheidende factor in het Waardse woon- en werkklimaat.

Via e-fiber.nl kan men zich aanmelden of eerst meer informatie inwinnen. E-fiber gaat informatiebijeenkomsten organiseren voor de doelgroep.
Pin It
Bekeken: 6557x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/