Zaterdag is tijdens het Cultureel Café in Cool de Univé Waarderingsprijs uitgereikt aan de jonge dansschool We Entertain voor hun optreden tijdens het Coolpleinfestival.

Met de prijs willen Univé en Cool extra aandacht genereren voor de amateurkunst in Heerhugowaard en in het bijzonder de deelnemende amateurgroepen aan het Coolpleinfestival. Univé accountmanager Frank Bil: “Verenigingen worden gedragen door vrijwilligers die zich belangeloos vol passie en enthousiasme inzetten om een ander te helpen in zijn ontwikkeling.”

Tijdens het festival op 23 en 24 september beoordeelde een anonieme jury alle optredens op inzet en enthousiasme, originaliteit, aankleding en interactie met het publiek.

We Entertain kreeg lovende woorden van de jury: “Dit optreden heeft laten zien waarom deze dansschool ‘We Entertain’ heet, want entertainen kunnen ze! Strakke en synchroon uitgevoerde choreografieën wisselden elkaar in hoog tempo af; van moderne dans tot hiphop. De diversiteit in de dans, de afwisselende choreo’s, de uniformiteit in de kleding, de interactie met het publiek maar bovenal het plezier, het aanstekelijke enthousiasme en de goede vibe maakt We Entertain tot de terechte winnaar van de Univé Waarderingsprijs”

Uit handen van Erik Kruijer van Univé en directeur Hans Lebouille van Cool ontvingen de dansers van We Entertain een cheque voor 500 euro. De dansgroep wil hiermee nieuwe teamkleding laten drukken. Natuurlijk werd tot slot een kleine presentatie gegeven op het podium van Café Cool.
Pin It
Bekeken: 3150x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/