In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 19-jarige Heerhugowaarder aangehouden na het vernielen van autospiegels in de Dorpsstraat te Broek op Langedijk. Dit vooral dankzij een getuige die hem volgde.

Rond 02:20 uur kreeg de politie melding over twee fietsers in de Dorpsstraat, waarvan er eentje al fietsend spiegels van auto’s trapte. De getuige fietste achter de jongens aan en hield onderweg de politie op de hoogte. Op het Stationsplein in Heerhugowaard kon de sloper in de kraag worden gevat.

In totaal vernielde de Heerhugowaarder drie buitenspiegels. Hij heeft bij de politie gelogeerd in afwachting van verdere afhandeling. De eigenaren van de auto’s hebben inmiddels aangifte gedaan.
Pin It
Bekeken: 2796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/