Maurizio Pallù, die vorige week donderdag in Nigeria werd ontvoerd, is woensdag kort voor middernacht vrijgelaten. Dit meldt mediapartner NH Nieuws. De vrijlating vond plaats op zijn 63e verjaardag. Voor twee reisgenoten liep het echter slecht af; zijn werden vermoord.

Pallù was van 1999 tot 2008 pastoor bij de Dionysiusparochie in Heerhugowaard. Hij werd in Benin City ontvoerd en er werd 500.000 euro losgeld geëist. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, waren zijn drie reisgenoten ook gekidnapt.

Pallù is al eens eerder ontvoerd geweest. Eric Fennis van het Bisdom Haarlem-Amsterdam: "Hij is een man die meer heeft meegemaakt. Hij is een echte missionaris, dus iemand die voor zijn geloof wil sterven. Hij zal zijn ontvoerders flink met de bijbel om de oren hebben geslagen. Al kan ik me voorstellen dat hij hier van bij moet komen".
Pin It
Bekeken: 3196x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/