Zondag 12 november vindt bij Cool het Babbels Peuter- en Kleuterfestival plaats. Dit jaar is het thema ‘Beestenboel’ en er zijn maar liefst vijf voorstellingen speciaal voor alle kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Daarnaast kunnen de kinderen zelf aan de slag tijdens workshops of in de ‘Boerderij Experience’.

Tijdens het festival zijn diverse beestachtige voorstellingen te zien. Gonnie & vriendjes beleven grote en kleine avonturen, kinderen leren van alles over de boerderij van tv-figuren Fien & Teun en het prentenboek 'We hebben er een geitje bij' wordt tot leven gebracht.

In de voorstelling Panama kruipen twee vuilnismannen in de huid van kleine Tijger en kleine Beer (uit het kinderboek 'O, wat mooi is Panama') en bouwen een prachtige fantasiewereld van afval. De Fiep-karakters zijn er met de speciale Fiepbus op het Coolplein.

Tijdens de workshops kunnen de kinderen experimenteren met (muziek)instrumenten, dierenmaskers maken, zich verkleden, op de foto als hun favoriete dier en nog veel meer.

In de foyer en in het café van Cool is er, ter aanvulling op de voorstelling van Fien & Teun, van alles te beleven in de Boerderij Experience. Kinderen kunnen er dierenvachtjes aaien, aan de slag met twee grote vloerpuzzels en proberen om de groente op de juiste plek in de moestuin te plaatsen.

Het festival duurt van 9:30 tot 14:00 uur. Ga voor kaarten en meer informatie naar coolkunstencultuur.nl of de balie van Cool.
Pin It
Bekeken: 3091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/